Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965-1968, Erzsébet híd, 5. kerület

További információk a képhez

1965-1968. Az Erzsébet híd a budai hídfője felől fényképezve egy huncut fényképész nagyszerű művét  láthatjuk! Tudniillik a hídon egy távolodó alsó-ablakos, bajusz-index-szes, ütköző nélküli 68-as járatszámú Bengálit látunk gördünil Pest felé!
A közvilágítás az eredeti .
A Háttérben a Belvárosi plébániatemplom.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet híd
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Konrád Zoltán
A villamos még az eredeti festésében pompázik (tetőn dupla piros csík!), nem is túl koszos a teteje, az ajtókon alul még megtalálhatók az ablakok. Az ütköző még nem látható a villamoson - esztétikai okokból az elején leszedhető volt.(ezt később fixre szerelték). Én korábbira, 1965 körülire saccolom a képet.
2013. október 21. 21:47