Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Clark Ádám tér a Fő utcánál, 1. kerület

További információk a képhez

Clark Ádám tér a Fő utcánál. Középen a Lánchíd Espresso és a terasza. Valaha itt volt a Budai Takarékpénztár épülete. Ekkorra mindössze ennyi maradt belőle... Az autó egy GAZ-24 Volga-nak tűnik. Az útburkolat kiskockakő. A korábban volt csibilámpának már csak egy műanyag utódját fedezhetjük fel a mini járdaszigeten...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Clark Ádám tér, Az 1870-es évek közepétől Lánchíd tér, Az 1860-as évektől Népszínház tér
  • Forrás: Fortepan.hu (286674), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Kozák
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©