Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Lehel utca a Róbert Károly körút felé nézve, 13. kerület

További információk a képhez

1971, Lehel utca a Róbert Károly körút felé nézve a Kartács utca felől. A 14-es Bengáli villamos iramlik a Visegrádi utcai végállomása felé...A járdasziget végében egy átalakított (megcsonkított) csibilámpa. A kép bal oldalán a Róbert Károly körúti (később Nyírő Gyula) kórház. Ide tartozik egy nem elhanyagolható érdekesség: Ebben a kórházban születtek a nagyobbik gyermekeim. Elsőként: ifj. Popovics András (1984-ben), akinek köszönhetem (köszönhetjük) eme honlap létét! Ezúton is köszönöm (köszönjük) neki!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Lehel utca, 1874-től Nagy Lőportorony utca, 1850-től ViehtriebStrasse (Marhahajtó) út
  • Forrás: Fortepan.hu (214972), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©