Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970, Kozma utca, aluljáró a villamosvágányok alatt az Új Köztemető főbejárata előtt, 10 kerület

További információk a képhez

1970, Kozma utca, aluljáró a villamosvágányok alatt az Új Köztemető főbejárata előtt. A második gyalogos aluljáró Budapesten. Nagy valószínűséggel az 1890-es években épült. Napjainkban (2024) már régen funkció nélkül. Nem túl régen pofoztak rajta egy kicsit, de manapság megint borzaszó állapotban van. Szalaggal ugyan lezárva, de ez néhány embert nem zavar abban, hogy itt piszkot hagyjon maga után...Az első gyalogos aluljáró itt.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Kozma utca
  • Forrás: Fortepan.hu (252787), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©