Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954, Hungária körút a Hős utca irányából a Kerepesi út felé nézve, 2024

További információk a képhez

1954, Hungária körút a Hős utca irányából a Kerepesi út felé nézve, 2024. Ajkay Örkény időmontázsa: ez ám a jó kis időkeresztezés! A megbeszélésbe mélyedt retró gyalogoscsoport mit sem törődik a tőlük szó szerint centikre elsuhanó jövővel, szemből teherautó 70 évvel korábbról, hátulról meg remélhetőleg épp nem jön a 21. századi villamos, de az időutazó jól teszi, ha minden időben odafigyel a forgalomra...Köszönjük Kedves Örkény! Ez megint nagyszerű időmontázs, miként a többi is!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Hungária körút, 1930-tól Hungária közép körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan (256890), ADOMÁNYOZÓ Bolvári László, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©